Tuinaanleg Caelen ErikErepark 7 • 3600 Genk

089 35 13 49

Tuinaanleg & Tuinrenovaties

P2 - Professioneel gebruik Nummer: 14.2.09401

Bij Tuinaanleg Caelen Eric kan u terecht voor zowel de aanleg van nieuwe tuinen als de renovatie van bestaande tuinen. Doe een beroep op de know-how en ervaring van Erik Caelen, op die manier bent u zeker dat uw project beantwoordt aan uw wensen en budget.

tuinaanleg

Aanleg

Na goedkeuring van het ontwerp starten we met de werken en zorgen voor een afwerking die volledig naar uw wensen verloopt.

Omdat we een tuin bekijken als uw tweede woonkamer, vinden we dat de tuin in dezelfde lijn moet liggen als uw woning of gebouw. Daarom gebruiken we graag een mix van oude en nieuwe materialen die ook in uw woning worden teruggevonden. Op deze manier wordt een perfecte en erg mooie balans gecreëerd tussen de woning en de tuin.

Voor de aanleg van paadjes, terrassen, opritten, trappen, enzovoort werken we vooral met het merk Stone & Style waarvan we erkend zijn als plaatsers!

Renovatie

Ook bij renovatie worden vaak materialen (her)gebruikt die al aanwezig zijn in de tuin of uw woning. Zo geeft het hergebruik van klinkers, kasseien, gezonde heesters, bomen, enzovoort meestal een verrassend mooi resultaat.

Via een onderhoudscontract is het ook mogelijk uw renovaties op te volgen en te zorgen dat uw tuin mooi en gezond blijft door regelmatig onderhoud.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een afspraak voor een gratis prijsofferte! Dit kan zowel voor tuinaanleg als renovatiewerken. We laten u zo snel mogelijk iets weten!

Tuinadvies

Als u niet goed weet wat u zoal kan doen met uw tuin, geven we u ook met plezier professioneel advies. We kunnen u zeker helpen met wat inspiratie!

Verder kunt u bij ons ook terecht voor een professionele bodemanalyse! Wij nemen dan een bodemstaal van uw tuin, laten het ontwikkelen in een professioneel centrum voor bodemanalyse en geven u aan de hand hiervan snel het beste advies inclusief een bemestingsplan voor 3 jaar . Dit is advies over welke bemesting u het best gebruikt, welke insecticiden u het best gebruikt, enzovoort.

Bezit van fytolicentie P2 professioneel gebruik erkenningsnr 14.2.09401

Bel ons voor advies!

Tuinaanleg en tuinrenovatie door Caelen Eric Bvba te Genk